Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

MHP'de Çılgın dönemi

MHP

MHP Balıkesir İl Başkanlığı'nı 2 dönemdir yürüten Mehmet Duran'ın görevden alınması ardından il başkanlığına merkez ilçe başkanı Bayram Çılgın getirildi.

MHP Balıkesir İl Başkanlığı'nı 2 dönemdir yürüten Mehmet Duran'ın görevden alınması ardından il başkanlığına merkez ilçe başkanı Bayram Çılgın getirildi.
Edinilen bilgilere göre, Duran'ın görevden alınmasında Balıkesir Belediye Başkanı MHP'li İsmail Ok ile anlaşamamasının önemli etkisi oldu. Bu durumdan rahatsız olan 14 ilçe başkanı geçtiğimiz ay içinde teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Şevkat Çetin'i genel merkezde ziyaret etti. İlçe başkanları Çetin'den uyum içerisinde çalışamadıklarını öne sürdükleri İl başkanı Mehmet Duran ve yönetiminin görevden alınmasını istediler. Bu gelişmelerden sonra Genel Başkan Yardımcısı Çetin Balıkesir Belediye Başkanı İsmail Ok ile bir görüşme yaptı. Görüşme sonrasında MHP Genel Merkezi Duran'ın görevden alınması için Almanya'dan Balıkesir'e dönmesini bekledi. Duran, Balıkesir'e gelmesinin ardından genel merkez görevden alındı. Duran'ın yerine merkez ilçe başkanı Bayram Çılgın Balıkesir il başkanlığına atandı.
Öteyandan MHP Balıkesir İl Başkanı Mehmet Duran görevden alınmasıyla ilgili gazetecilere değerlendirmelerde bulundu.
Duran”Yaşanan süreç ile ilgili genel merkezde görüştük. Belediye Başkanımız ile ilgili ufak tefek bazı problemlerimiz vardı, bu konuları görüştük ve bir karar alındığını belirtti. Sonuçta bizlerin görevden alındığına yönelik bir karar ifade ettiler. Yönetim Kurulunun tamamını görevden aldılar. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi'nin adına çalışmaya hazırız. Şimdi bir başkan atanacak ve süreç bu şekilde işleyecek. Ben il yönetimi için herhangi bir seçim yarışının olacağını düşünmüyorum. Seçime kadar gelen yönetim devam eder. Bundan sonraki çalışmaların içinde varım. Bizde küsme darılma olmaz. Dün neferdik, komutan olduk bugün tekrar neferiz. Belediye seçimleri öncesinde de aktif olarak çalıştığımızı bütün vatandaşlarımız görecek” dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı